Categorie archief: Geen categorie

Infoavond van hondenpsychologe Eva Lambrecht

Op vrijdag 2 maart 2018 gaat de infoavond van hondenpsychologe Eva Lambrecht door om 19u00 in de kantine. Wat staat er op de agenda? Algemene tips over opvoeding en de behandeling van veel voorkomende problemen.

De voordracht duurt ongeveer 2 uurtjes, achteraf is er voldoende tijd om allerhande vragen te stellen.

Deelnameprijs is € 5.00 inclusief drankje, inschrijven aan de toog met hoeveel jullie  komen, dan kunnen wij het nodige klaarzetten. Iedereen welkom, breng gerust familie, vrienden of kennissen mee die ook geïnteresseerd zijn! Tot dan.

Clubmatch 2018

Clubmatch

Op zaterdag  24 maart 2018 gaat onze jaarlijkse clubmatch door.

Dit is de moment om te laten zien wat je hond al allemaal kan.

Voor de wedstrijdklassen wordt er een echte wedstrijd uitgezet, voor de C-klas wordt er brevet gespeeld en dit wordt allemaal gekeurd door een echte keurmeester.

Voor de A- en B-klas zijn het de maandelijkse proeven die worden afgenomen, zo kan je ineens eens kijken of je hond al klaar is om naar de volgende klas te gaan of  aan welke oefening je nog moet werken.

Voor de pups maken we er een plezant wedstrijdje van, waarin de oefeningen die je normaal doet wel een klein beetje worden verwerkt.

Je hond moet helemaal niet perfect alles kunnen om mee te doen, ’t is de bedoeling om er samen een leuke dag van te maken.

Inschrijven voor zaterdag 17/3!